21 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szalenie oryginalny, chyba jeden z ciekawszych modeli w tym konkursie. --- Ostatnio edytowane 2011-11-27 18:45:01 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Zaraz ocenimy pozytywnie bo płaszczyk wygląda świetnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny wszystkim dziękuję za zaglądnięcie i komentarze bardzo przychylne. Cieszy to człowieka, że coś co się zrobiło i się podoba. Niestety nie wygrałam upragnionej maszyny ![]() ![]() ![]() Wielkie dzięki za wsparcie! ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Pięęęęęęęęęękna suknia a i płaszczyk nonono ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, bo na Bobby.pl stawiają głownie na modę - i to nie podoba mi się w tym serwisie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szkoda ![]() Piekny masz ten płaszczyk a maszyne też masz Stefciu więc nie smuc się ,my wiemy że jestes artystką ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Stefciu Twój płaszczyk był moim faworytem. Stylizacja, która wygrała, była po prostu średnia, a wygrała chyba tylko dlatego, że została uszyta z wykroju Burdy. Natomiast drugie i trzecie miejsca są jak najbardziej zasłużone. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nr 1 ewidentnie stylizacja. Pozostałe płaszcze są też burdowe - formy z żakietów na płaszcze. Moja mama takie szyła sobie w latach 90'tych ![]() Ale, cóż raz się wygrywa raz przegrywa ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-06 23:08:27 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I tak szyciowo - uszyłam dwie sukienki dla projektantki i kilka rzeczy dla dzieci (wkoło same porody ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
21 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.