21 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sądząc po minie to Pannie Młodej też bardzo się podobała, wyglądała ślicznie a to w ogromnej mierze Twoja zasługa ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękna!!!!!!!!!!!!!skromna a za razem strojna.Pierwsza: klasa.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wielkie dzięki! Miód na serce ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O matko ależ przepiękna panna młoda!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aż by się chciało stanąć jeszcze raz przed ołtarzem - tylko koniecznie w jednej z Twoich sukni. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zapraszam do mnie na szycie sukien ślubnych i nie tylko ![]() Zdobyłam się na odwagę wzięcia udziału w konkursie burdy. Popatrzcie sami ![]() ![]() Z góry dzięki za dziewczyny, bez waszych miłych słów nie odważyłabym się stanąć do wyzwania ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajny płaszcz. Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super płaszczyk Stefciu... przepiękny,pomysłowy ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo pomysłowy i myślę że to dobry pomysł na przywołanie wiosny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cieszę się, że się spodobał i mam nadzieję, że jury też ![]() Właśnie zobaczyłam, że płaszczyk można oceniać za pomocą kliknięcia w gwiazdki (są przy tytule nad zdjęciem) ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
21 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.