21 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa. Śmieję się że tymi spodniami chcę zatrzymać lato ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może się uda Stefciu... może to zaowocuje złotą polską jesienią jakie drzewiej bywały... ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Stefciu póki co udaje Ci się zatrzymać lato ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trzymaj Stefciu trzymaj oby jak najdłużej to lato bo było go niemal jak na receptę.A tak ogólnie to gdybym nie miała tych kilogramów ( o przypomniało mi się ,ze muszę zajrzeć do zdesperowanych) to na pewno bym sobie takie spodniaski uszyła
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lipcowe dzieło ![]() Mile widziane komentarze na blogu - przyznam się że staram się tworzyć portfolio do pracy, bo teraz jestem bezrobotna ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaznaczę że lubię krytykę każdą która przyniesie mi nauki ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
mmmmmmmmmmmm
bardzo piekna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna, delikatna i jaka dokładniutka...gdybym miała większy obwód biustu tez bym taką bez ramiączek nabyła...cudo te zakładki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna! ________________________________________________________