25 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawa i słodka ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Świeżynek
![]() |
|
Sukienki piękne. Ale co do sukienki w kratkę, rewelka. Do tego skarpetki z koronką i sandałki lub kowbojki. Świetna kompozycja dla młodej dziewczyny (nie tylko)
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pojawiam się po długiej nieobecności , Niebawem pokarzę wam jakieś moje nowe prace chociaż często zapominam robić zdjęcia, ale sukienkę na sylwestra dla mojej córki skończyłam szyć dzisiaj i zdjęcia napewno zrobię . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czekamy>>>>>>>>>>>>>>
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A oto obiecana sukienka mojej córki ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Naukładałaś się przy tej górze ,wyszło pięknie ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
![]() |
|
Ojej śliczna! I od razu pomyślałam o tym o czym napisała Migotka - kupa pracy z ta górą ale efekt jest zachwycający! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To prawda. Właśnie ta góra zajęła mi dużo czasu. Wszystko upinałam na manekinie a póżniej razem zeszyłam .Reszta poszła szybko. Tylko z materiału nie jestem zadowolona, kupiłam na allegro satynobawełnę ale jest taka dość gruba i sztywna do tego strasznie czepliwa ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Sukienki PIERWSZA KLASA cudowne
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak sukienki "bandażowane"to zawsze dużo pracy!!!Ale pięknie ci wyszła więc było warto!!!Córka ślicznie wygląda.Piękny kolorek sukienki!!!
|
25 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.