25 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję wam bardzo , staram się raczej nie szyć całkowicie wg gotowych wykrojów. Z reguły zawsze coś zmieniam wtedy moja praca wydaje mi się bardziej niepowtarzalna. Zresztą motto mojej pracowni brzmi: Pracownia krawiecka dla kobiet ceniących sobie niepowtarzalność ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ita spódniczka bardzo w moim guście, taka lekko marynarska ![]() Życzę powodzenia w szyciu płaszczyków, znając Ciebie poradzisz sobie napewno ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Och jakbym chciała, żeby Pierworodna nosiła spódnice na przykład takie. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Jeszcze kilka lat i będzie nosić ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienki super pierwsza klasa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Płaszczyk dla córki uszyty można obejrzeć w wątku marynarki żakiety czyli tutaj http://ekrawiectwo.net/board/thread/543/marynarki-zakiety-itd/?page=10#post-24498 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka , Czarna klasyczna z ozdobą z przodu . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Klasyczna i piekna. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Elegansia...i długość rękawka mi się podoba- taki pośredni ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo, bardzo, bardzo ładna. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
25 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.