25 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Administrator
![]() |
|
Uwielbiam taką prostotę!
I ozdobna klamra tez mi się podoba. Niedawno znalazłam kilka klamerek w swoich zbiorach, muszę je w końcu wykorzystać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
O coś znalazłam - podobna prawda ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Też potwierdzam, że proste jest zawsze piękne - prosta, klasyczna sukieneczka, a ile smaku dodaje taka niby zwykła klamra !! ITA, z taką ozdobą trafiłaś w dziesiątkę.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podobna. Pomysł na klamrę był klientki. A z efektu była bardzo zadowolona. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cóż więcej dodać?Wszystko zostało powiedziane i,że elegancka i że piękna...
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatnie 2 spódniczki ,które uszyłam w międzyczasie bo cały tydzień szyłam stroje dla chóru ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Czerwona spódniczka bardzo mi się podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, czerwoną bym ponosiła! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne, super efekt robi ten wyraźny ekspres w czerwonej spódnicy: ________________________________________________________
|
25 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.