25 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeżeli chodzi o broszkę to jutro będzie zrobiona z tej samej tkaniny białej co nasukience. Dziś już nie dam rady ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, czarna jest bardzo ładna, biała nie miałaby tego uroku ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne spódniczki uszyłas a konkursowa sukienka - super. ![]() Czyli teraz jest moda na ekspresy na wierzchu,chyba łatwiej sie je wszywa ale sa takie masywne...takie mam wrażenie po co kupowałam te stopkę do zamków krytych ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stopka zawsze sie przyda. Muszę przyznać że mimo tego że w spódnicy zrobiłam zamek na wierzchu to mam zamiar ją przerobić na kryty. Jakoś tak mi lepiej , a sukienka tak zostaje , cały jej urok w tym zamku. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jaka ładna sukienka! Bardzo mi się podoba!
Koruś - gadżetów nigdy dość! ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masz rację Aniu ![]() ![]() Uważam nawet ,że obecna moda na wszywanie zamków metalowych i na wierzchu nie sprawdza sie w wielu tkaninach... no nie mozna wszywać ich wszędzie bezkrytycznie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NA pewno do wszystkich tkanin sie nie nadają i na wszystkie okazje tez. Ale ja wczoraj popelnilam swoją pierwszą sukienke z metalowym zamkiem na wierzchu wlasnie i jestem zachwycona! Na jednej takiej sie na pewno nie skonczy. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna, świetnie uszyta. Zwłaszcza cięcia z przodu mi się podobają. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ita, ta czarna sukieneczka z białymi aplikacjami rzeczywiście zrobiła na mnie wrażenie. Nigdy bym nie wpadł na pomysł takiej podłużnej aplikacji za tyle sukienki, coś kapitalnego !! A tyle lat szyję, cóż człowiek uczy się i poznaje różne pomysły przez całe życie .
|
|
Administrator
![]() |
|
ITA niedawno widziałam podobną sukienkę w sklepie tz. była czarna a ten pasek z tyłu był w takim intensywnie żółtym kolorze - pięknie to wygladało dlatego tak mi Twoja kreacja przypadła do gustu. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
25 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.