25 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Najpierw był pomysł, później projekt na papierze. Biała z czarnymi pasami i czarnym kwiatem, bez rękawów. I być może jeszcze kiedyś taką ją właśnie uszyję. Zmiany nastąpiły ze względu na porę roku, W końcu to trend jesieni 2011 i jakoś nie bardzo mi pasowało zrobić sukienkę na lato, ale cały czas myślę że biała ładniejsza ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj nie spódniczka ani sukienka ale nowa firanka do kuchni,taka na święta ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczna firaneczka , i taka "wesola" ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O kurcze, a ten poziomy pręcik to część karnisza czy obciążnik? przymocowany do ściany? super pomysł ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To część karnisza. Naprawdę łatwa w wykonaniu i niewiele potrzeba tkaniny. Na takie okno 130 cm tylko 1m x 2.8m ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bardzo lubię takie firanki- nie marszczone, marszczone zabierają światło i dużo kurzu zbierają. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pięknie to wygląda, ale marszczone też lubię, najlepiej z białego woalu "na grubo". ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, Ita, pieknie to wyglada! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, wesoła i z czerwonymi akcentami czyli na Święta idealna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna, mam hopla na punkcie takich firanek ale aż nie odświeżę ścian to nic nowego nie będę wieszać w okna ________________________________________________________
|
25 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.