13 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Dawno mnie tu nie było z powodu braku wolnego czasu ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
widzialam na blogu
naszyjnik rewelka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietny komplecik ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne dzieła!Brak czasu dla nas????CO???
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Poprawie się oczywiście ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przejrzałam prace i widzę dużo ciekawych rzeczy, brawo ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Szuda, szyjesz piękne ciuszki np. te żakiety z listopada. Piękne rzeczy, ładnie uszyte. Jestem pełen podziwu, ja stary krawiec, że tyle dziewczyn zaczyna świetnie szyć (m.in. również Ty ), to napawa optymizmem, że krawiectwo miarowe nie zaginie. I to widać świetnie na naszym Forum.
WIELKI UKŁON DO NASZEJ SUSANNY, że stworzyła to Forum i przyciąga ludzi, pragnących pochwalić się swoimi osiągnięciami w szyciu. DZIĘKI SUSANNO !!! (przepraszam Szuda, że akurat Twój wątek wykorzystałem do takich "wzniosłych" wypowiedzi ). |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pozwolę podłączyć się do Twojego wątku ![]() Miło patrzeć ,że zabawa i praca nie tylko z materiałem i igła ale i inne robótki ręczne sprawiają radość dla ciała i duszy i wykonawcom i obserwującym ![]() ![]() Piękny ukłon w stronę Susanny ![]() Wielkie brawa dla odważnych "nowych" kreatorów mody ![]() a dla... Mistrzów szacun za życzliwe, koleżeńskie rady cyt:"Radość jest jak kamień, który wrzucony do wody zatacza coraz większe kręgi". i oby tak dalej ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Piękny cytat napisała Magnez 33 - "radość jest jak kamień, który wrzucony do wody zatacza coraz większe kręgi" - tak rzeczywiscie jest z naszym Forum. Kto tutaj wejdzie, a szyje, lub zaczyna szyć, zawsze znajdzie klimat sprzyjający szyciu. I idea szycia lub innych robótek zatacza coraz większe kręgi.
To jest piękne !!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekne wszystko, ja mam pytanie co do komina, jakiego rodzaju włoczki uzyłaś? I ile jej trzeba na taki komin?No i jaką maszyną szyjesz? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
13 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.