294 strony: « < 145 146 147 148 149 150 151 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
zalezy jaka i do czego ma sluzyc ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam!
Mam zamiar uczyc sie szyc i mysle o zakupie maszyny, co myslicie o tej ofercie http://allegro.pl/maszyna-do-szycia-husqvarna-bcm-i3730539787.html i czy w razie czego znajde do niej czesci? Mialam kupic nową arka radom 888, ale nie wiem czy ryzykowac zakup nowej, bo nie wiem jeszcze czy szyc potrafie ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-11-25 12:30:39 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam !
Od kilku lat prowadzę własną działalność - wynajem domków letniskowych. Do tej pory zajmowałam się tym połowicznie i właściwie więcej niż połowę spraw wykonywali za mnie inni. Teraz kończę studia i ze względów swoich ambicji oraz ekonomicznych chcę możliwie jak największą ilością rzeczy zająć się sama. Stąd też moje pytanie. Chciałabym uszyć pokrowce na takie gąbkowe poduszki z sof i kanap. Nie wiem czy ma to swoją nazwę, czy nie ![]() Bardzo proszę o i dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam. |
|
Stara Gwardia
|
|
Niestety, musisz poczytać troszkę tematów o maszynach na tym forum.
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieki mamamarta55, doszłam do 70 strony i ...urodziłam maluszka ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
A może poczekaj na Silver Cresta w Lidlu.
Moim skromnym zdaniem o niebo lepsza od Arki. W każdym razie warto poczekać. Cena podobna bo 330 zł. Nie wiem czy za miesiąc czy dwa ale wiem, że ma być. Dzwoniłam do nich. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znalazłam jeden egzemplarz, to teraz kto pierwszy ten lepszy ![]() http://allegro.pl/maszyna-do-szycia-silvercrest-i3736601401.html 430 złoty warto wydac? Pisałam do lidla to mi odpowiedzieli ze na razie nie planuja tych maszyn,ale widze ze masz nowe dane ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-11-25 23:11:11 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Od Ciebie zależy, w sklepie kosztuje 330 zł. Dobra maszyna jest ale to jednak 100 zł drożej. Jak nie masz czasu czekać ... Niestety to Ty musisz podjąć decyzję
Stara Gwardia
|
|
Ooo ja mieszkałam przez 24 lata mojego życia w Przemyślu ![]() ![]() Oj daaawno to było... A do Lidla dzwoniłam i pytałam w tamtym tygodniu i powiedzieli, żeby czekać bo na pewno będą. --- Ostatnio edytowane 2013-11-25 23:21:42 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
...swoją mam kupiłam jeszcze w tamtym roku a dzwoniłam i pytałam u bratanicy w sklepie /:Lidlu/ dla koleżanki z forum. --- Ostatnio edytowane 2013-11-25 23:21:19 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
294 strony: « < 145 146 147 148 149 150 151 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.