16 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje za miłe słowa.
Dzisiaj przedstawiam bluzkę ![]() Jest i Klara. Przekonałam się że warto iść do sklepu i zobaczyć "na żywo" produkt, niż wierzyć zdjęciom. Manekin który najbardziej mi się podobał okazał się w Polimexie porażką, a ten który brałam najmniej pod uwagę... jednak zamieszkał ze mną ![]() Więcej zdjęć na blogu, zapraszam! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ślicznie uszyta, ciekawy krój ale ja bym do koronki jednolity materiał wybrała. a jaki jest jej przód? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Im dłużej spoglądam na zdjęcie tym bardziej widzę ten oczopląs powstały na skutek połączenia koronki(kwiatków) z innym wzorem. Ale tak miało być i tak pozostanie. Z przodu to w sumie "worek" ![]() Zobaczymy jak się będzie nosić ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O widzę nowego manekina. Ważna, żeby Tobie pasował ![]() Sukienka ciekawa ale ja bym też użyła innej koronki a raczej jakieś przeźroczystości. Niemniej sam zamysł bardzo mi pasuje ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak Sus tiul by też ciekawie wyglądała ![]() zajrzałam na bloga i z przodu cudna ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
szalony pomysł z tym tyłem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziś pierwszy raz w niej wyszłam, co oznacza że tyłu już nie zmienię ![]() Dziękuje za miłe słowa ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj źle mnie zrozumiałaś, nie miałam w planie krytykować tylko napisałam jak ja bym ją widziała, podoba mi się to zaskoczenie z tyłu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pisząc o konstruktywnej krytyce miałam na myśli sugestie. Przecież od tego jest forum, żeby pisać nie tylko o tym co nam sie podoba w uszytkach, ale też o tym co nam sie nie podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam bluzę i namalowałam tygrysa ![]() ![]() ________________________________________________________
|
16 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.