Stara Gwardia
![]() |
|
Postanowiłam rozpocząć tu mój wątek, bo mam ostatnio dużo zapału do szycia. Potrzebuje tylko troche wolnego czasu, a ferie już niedługo. Właśnie zrobiłam wykrój do sukienki i koszuli(tą będziemy szyć w szkole). Oprócz tego mam już materiał na spódnice...
Po prostu utworzenie tu 'mojego' wątku zmobilizuje mnie do tego żeby się za to wziąć i skończyć, a nie zacząć i z braku czasu odłożyć na później. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Czekamy z niecierpliwością na Twoje krawieckie "dzieła". I nieważne czy jest to ciuszek skomplikowany (np. sukienka), czy prosty (np.spódniczka), najważniejsze aby szyć i szyć, bo tylko praktyka daje efekty. Można popełniać błędy, ale nie można się tym zrażać, a ponownie coś uszyć.
Życzę powodzenia, |
|
Administrator
![]() |
|
No tak - własny wątek po podstawa ![]() ![]() PS> Wystawiłam brochy na sprzedaż -> Susanna2 ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czekamy z niecierpliwością na pokazik,
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakoś ostatnio ciężko mi cokolwiek zrobić.
Ale że przyszedł czas bali karnawałowych dzieciaków, to chciałam pokazać co udało mi się stworzyć. Skorupa, pancerzyk i przerobienie czapki to dzieło mojej cioci. Ja uszyłam zielony strój(wszywając pancerzyk) i apaszke. Oto strój Franklina: ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ale fajne!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Franklin! Sweet ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Superaśny Franklin!!!No i na pewno umie już liczyć i sznurować buciki!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo uroczy Franklin gratuluję pomysłu
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o, tak, umie też bawić się zabawkami i nie popsuć ich! - piękny strój. dla mnie bomba!
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.