16 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Swietna tuniczka!!!Co do prania to napewno osobno prać i najlepiej ręcznie.Co do tego,że zostawia ślady czego tylko nie dotkniesz....to nie wiem co poradzić!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo mi się podoba!
A kłaczki... Cóż, widocznie musi się "wykłaczyć" ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ładne i do twarzy ci w niej...jak z reszta w innych dziełach ![]() blok masz ciekawy będę tam częściej zaglądać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super tuniczka, super modelka. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczna tuniczka, zdjęcia bardzo urokliwe ![]() ________________________________________________________
Asia |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super że tak młoda możesz sobie szyć modne ładne rzeczy. Ślicznie w nich wyglądasz
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje za te wszystkie słowa, łechtają trochę moją wiarę w to co robię ![]() No cóż, sweterek na pewno będę teraz prała ręcznie. I pozostaje mi czekać aż się "wykłaczy" ... Jestem w trakcie szycia sukienki i kupiłam już materiał na spodnie... całkiem śmieszne(jeśli chodzi właśnie o tkanine) więc może niebawem coś nowego się tu pojawi. Pozdrawiam! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej, jak fajnie Ci wyszla, duzo lepiej niz ta w Burdzie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No cóż... tak mi się urosło ![]() Dziękuje. Dla mnie burda jest tylko podstawą. Chyba nie mam rzeczy która byłaby taka sama jak w burdzie. Tu zmienię całkowicie tkaninę, tam dodam rękaw, tu coś zmodyfikuję, przedłużę... ale to chyba jak większość uszytków każdego z nas na tym forum ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Heh, jakbym o sobie czytala ![]() ________________________________________________________
|
16 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.