16 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Twoja córka ślicznie wygląda w tym sweterku
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super sweterek, i z przodu, i z tylu ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko świetne! I krój, i uszycie i wzór! No i modelka oczywiście też ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fred, jaka córka? :P Na wszystkich zdjęciach jestem ja ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swietnie sie zakonserwowalas ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładny sweterek
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hahah ![]() Ciesze się że podoba Wam sie mój wyrób ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ślicznie wyglądasz!Sweterek pikny!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest i tunika z kremowej dzianiny. Tyle że moja wersja jest bez kieszeni, gdyż materiał był za cienki i brzydko prześwitywały.
Na blogu napisałam że troszke sie obiera, ale bardzo to nie przeszkadza, ale jak sie okazało - po wypraniu, nie dość ze zostawił wszystkie "kłaki" na rzeczach z pralki, to jeszcze czego nie dotknie to od razu staje sie białe... ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-13 22:51:37 przez Alto --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super tuniczka! ________________________________________________________
Elwira |
16 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.