Administrator
![]() |
|
Kapitalny kostium!! Prawdziwy żółwik ninja ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciesze sie że się podoba.
To mój kuzynek ![]() Ja jestem dopiero w 2 klasie technikum, więc nie mam dużych umiejętności kraiweckich, ale staram się i przede wszystkim to lubie ![]() Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale wyszło fajnieee ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super kostium bardzo ładnie uszyty
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No cóż... tym razem, żeby nie robić wszystkiego na ostatnią chwile, zabrałam się za strój na bal karnawałowy wcześniej. Miała to być niespodzianka i.. udało się ![]() Wojtuś w tym roku ma "fazę" na piratów. Jest i pirat ![]() Uszyty przeze mnie strój składa się z koszulki z żabotem, kamizelki, spodni i pasa. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Prawdziwy stuprocentowy pirat. Zadbałaś o wszystkie szczegóły. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładny żółwik ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czapka narazie prowizoryczna, ale na bal karnawałowy będzie kupiona już prawdziwie piracka.
Dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetny strój!
Czapka - bomba! Kulturalny pirat... Cóż, chłopiec pewnie nie czuje klimatu tej czapki do stroju pirackiego właśnie, ale dla dorosłego, na bal przebierańców - rewelacja! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetne stroje, no i pomysłowość ![]() ![]() ![]() wspaniale, że tak młoda osóbka przyczynia się do powrotu mody na szycie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.