Wersja do druku

4 strony: < 1 2 3 4

Mistrzyni Krawiectwa
:rotfl: Cieszę się i życzę powodzenia, chociaż mój tajemny plan wziął w łep. :rotfl:
hehe :) Ogólnie to zamawiałem 1 raz z media expert i mieli napisane że dostarczą przed świętami no w końcu zamawiałem w sobotę rano i jeszcze dzwoniłem dopytać. Dzisiaj powiedzieli że pewnie nie dojdzie....nie zamawiać...dziadowska firma.
Pogromca spamerów
o matulu
cały zeszły tydzień miałeś żeby ją zamówić
zamawiasz w sobotę przed świętami i masz im za złe,że nie dowiozą na czas
helołłłłłłłłłłłł
to czas przedświąteczny
jakbyś tak bardzo chciał jej sprawić tę maszynę,to byś wziął te swoje 4 litery i podjechał do tego sklepu,a nie żalisz się!!!!!!!!!!!
ale żem się rozpisała
Mistrzyni Krawiectwa
Przed świętami wszystko trwa dłużej, niestety.
O matko, co za koleś :) a tk mu dobrze z oczu patrzyło, gdy pisał, że chce żonie maszynę do szycia kupić.
Realnie na wszystko patrząc w tym roku i tak poczta polska jak i kurierzy dali radę, ale jednodniowe opóźnienie przesyłki potrafi się zdarzyć poza tym newralgicznym okresem. A tu rozczarowanie, że jednak nie będzie przed świętami. Pewnie musieli ściągnąć z odległego magazynu (2 dni), przygotować do wysyłki i wysłać (1 dzień). Kurier musi paczkę dostarczyć (1-2 dni). Spodziewałabym się, że zamawiając towar w sobotę, przy super optymalnych wiatrach wyjdzie od nich w poniedziałek popołudniu ewentualnie we wtorek. Wystarczy odrobin zdrowego rozsądku by stwierdzić, że zbyt pochopnie oceniłeś sklep w którym zamawiałeś.

jak jednak dało się już zauważyć, nie jesteś zbyt cierpliwym człowiekiem. Nie jest z Ciebie też nadzwyczaj spokojny człowiek parafrazując klasyka :P
Stara Gwardia
Kochani, jutro bedzie kolejna rocznica narodzin Jezusa, życze wszystkim odpoczynku przy wigilijnym stole, niech to Boże Dziecie wleje w wasze serca miłość i radość, wszystkiego dobrego :)
Trzeba było kupić w Lidlu Silverkę - w Gliwicach na Toszeckiej dzisiaj była jeszcze zielona.
Wesołych Świąt
Świeżynek
@kaja50 jestem z gdańska :(

@roksanitka nie robmy z rzeczy normalnych nienormalnych. Skoro obiecuja to powinni sie wywiazac.jak ty bys obiecala w sobote ze do wtorku sie wyrobisz z uszyciem szalika dla klienta po czym jak on by sie pojawil powiedzialabys mu ze chyba zwariowal i czego sie spodziewal skoro sa swieta.skoro duze firmy obiecuja powinni sie wywiazac bo maja logistyke od tego.
Pogromca spamerów
ja to rozumiem
ale co za problem podjechac do sklepu?
Gdansk to duze miasto i na pewno jest kilka sklepow w ktorych mozna kupic maszyny
Świeżynek
No właśnie nigdzie w Gdańsku nie znalazłem sklepu z maszynami a w żadnym euro nie ma.

4 strony: < 1 2 3 4

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.