Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
hehe
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
o matulu
cały zeszły tydzień miałeś żeby ją zamówić zamawiasz w sobotę przed świętami i masz im za złe,że nie dowiozą na czas helołłłłłłłłłłłł to czas przedświąteczny jakbyś tak bardzo chciał jej sprawić tę maszynę,to byś wziął te swoje 4 litery i podjechał do tego sklepu,a nie żalisz się!!!!!!!!!!! ale żem się rozpisała ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przed świętami wszystko trwa dłużej, niestety. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O matko, co za koleś ![]() Realnie na wszystko patrząc w tym roku i tak poczta polska jak i kurierzy dali radę, ale jednodniowe opóźnienie przesyłki potrafi się zdarzyć poza tym newralgicznym okresem. A tu rozczarowanie, że jednak nie będzie przed świętami. Pewnie musieli ściągnąć z odległego magazynu (2 dni), przygotować do wysyłki i wysłać (1 dzień). Kurier musi paczkę dostarczyć (1-2 dni). Spodziewałabym się, że zamawiając towar w sobotę, przy super optymalnych wiatrach wyjdzie od nich w poniedziałek popołudniu ewentualnie we wtorek. Wystarczy odrobin zdrowego rozsądku by stwierdzić, że zbyt pochopnie oceniłeś sklep w którym zamawiałeś. jak jednak dało się już zauważyć, nie jesteś zbyt cierpliwym człowiekiem. Nie jest z Ciebie też nadzwyczaj spokojny człowiek parafrazując klasyka :P ________________________________________________________
Moja praca, moja pasja - http://aleksandra-krajnik.pl/
Aleksandra i jej mała manufaktura - http://aleksandra-szyje.blogspot.com/ Koszulki, dużo koszulek - http://t-max.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani, jutro bedzie kolejna rocznica narodzin Jezusa, życze wszystkim odpoczynku przy wigilijnym stole, niech to Boże Dziecie wleje w wasze serca miłość i radość, wszystkiego dobrego ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
|
|
Trzeba było kupić w Lidlu Silverkę - w Gliwicach na Toszeckiej dzisiaj była jeszcze zielona.
Wesołych Świąt |
|
Świeżynek
![]() |
|
@kaja50 jestem z gdańska
![]() @roksanitka nie robmy z rzeczy normalnych nienormalnych. Skoro obiecuja to powinni sie wywiazac.jak ty bys obiecala w sobote ze do wtorku sie wyrobisz z uszyciem szalika dla klienta po czym jak on by sie pojawil powiedzialabys mu ze chyba zwariowal i czego sie spodziewal skoro sa swieta.skoro duze firmy obiecuja powinni sie wywiazac bo maja logistyke od tego. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ja to rozumiem
ale co za problem podjechac do sklepu? Gdansk to duze miasto i na pewno jest kilka sklepow w ktorych mozna kupic maszyny ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
No właśnie nigdzie w Gdańsku nie znalazłem sklepu z maszynami a w żadnym euro nie ma.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.