Stara Gwardia
![]() |
|
Polecam Singera 4423. Mam ją od ok.2 m-cy. Jest super.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak, tak kup a jak się żona znudzi to odkupię bo sama się nad nią zastanawiam ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Agusia! Powalił mnie Twój pragmatyczny stosunek do całokształtu! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
@evcia1 czyli chyba wydam więcej
![]() @agaaffek hmmm ![]() @reszta jak radzicie mi z lidla to spróbujcie ją dostać, byłem wczoraj w moim lidlu i Pani mnie wyśmiała...tak więc...a na tchibo.pl też już nie ma więc....dziękuję za takie rady....kup gwiazdkę z nieba...nie możesz dostać? hmmm to taką radę tylko mam |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Miałam się nie wtrącać, ale jak czytam takie wypowiedzi, to nóż mi się w kieszeni otwiera.
Byłeś w swoim Lidlu - faktycznie się biedaczek naszukałeś. Wystarczy odrobina chęci i czytania ze zrozumieniem, a dowiesz się, że na maszyny jest urządzane polowanie i szybko znikają ze sklepów, ale w mniejszych miejscowościach, albo w mało uczęszczanych można je dostać jeszcze czasami miesiąc po tym, jak była dostawa. Wystarczy podzwonić i może się okazać, że parę kilometrów od Twojego domu taka maszyna jest. Co do Singera Heavy Duty, to przeczytaj jeszcze raz post Wiedźmy Domowej, albo użyj wyszukiwarki. A jeśli jesteś mądrzejszy od wszystkich tutaj, to kupuj Łucznika i nie pytaj nikogo o radę. ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chcesz, żeby żona pokochała szycie, czy od razu ma się zniechęcić? Nawet jeżeli będzie miała jakieś problemy z ustawieniami maszyny, to na tym forum jest kilka użytkowniczek np.Singera. Na pewno chętnie pomożemy.
Więc nie marudź i marsz do sklepu ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Zonaty,
dla chcacego nie ma nic trudnego!jest takie madre przyslowie! ! no ale skoro rady forumowiczow nie wystarcza to ja mysle ,ze najlepiej bedzie jak sie forumowicze zrzuca na wypasiony sprzet, poswieca cenny przedswiateczny czas na szukanie i zakupienie maszyny, pojada na poczte i maszyne zonie wysla z przypiskiem "od dziadka Mroza" ![]() Sorry! nie moglam sie powstrzymac! nie trawie, jak ktos zamiast podziekowac pisze bezsensowne posty i ma jeszcze pretensje ![]() a teraz juz ![]() pozdrawiam Masza |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Widzisz, można krótko zatrzeć ręce tak jak ja i można wytłumaczyć to inaczej.
Kupując Singera uszczęśliwisz co najmniej dwie osoby: Swoją Żonę bo: - spełnisz Jej marzenia - kupisz dobrą (mam nadzieję) maszynę, która od razu nie zniechęci jej do szycia - przekonasz Ją, że ma hojnego, wspaniałomyślnego męża - jak zacznie szyć to z pewnością i dla Ciebie coś popełni Siebie bo: - Żona będzie Ci wdzięczna i będzie Cię wychwalać po wszystkich znajomych i nie tylko wychwalać - uszyje Ci coś - przez jakiś czas masz problem z głowy A gdyby (czego absolutnie nie życzę) jednak był to słomiany zapał zawsze możesz stwierdzić - A nie mówiłem? O dostępności maszyn z Lidla była tu mowa: polowanie jak za PRL ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
@agaaffek post wymiata
![]() ![]() @hejterzy....nie przeżywajcie jak stonka okres bo to nie okres na stonki ani biedronki. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.