Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Życzę udanego prezentu, ale tak na wszelki wypadek z punktu widzenia żony:
Zasiądź z nią przed komputerem, pokaż, opowiedz. Nawet jeżeli maszyna nie przyjdzie na święta to i tak ucieszy zapewniam. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Myślę, że to będzie bardzo udany prezent.
Jakby mi mąż kupił nową maszynę pod choinkę...dozgonna wdzięczność. A gdyby nie udało Ci się dostać w Lidlu maszyny , to z Twojego drugiego zestawu maszyn, wybrałabym Janome. No to powodzenia. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() NO COMENT! znaczy pozostawmy zjawisko insektowego okresu kompetentnemu entomologowi ![]() ![]() .....AMEN! --- Ostatnio edytowane 2013-12-17 12:56:51 przez Masza --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jam ci polowała na Silwerke, a gdy sie pojawiła w Lidlu, który był dwie godziny drogi od mojego miejsca zamieszkania, to mój Ślubny, mimo ze wątpi w moje talenta szyciowe, zapakował całą rodzinę do samochodu( my plus trójka małych dzieciów, najmłodsza ma 1,5 miesiąca) i wybraliśmy sie na zakupy do najbliższego Lidla ![]() ![]() Warto zapytać Żony którą chce tę czy tę, a nie o okresie pisać. Jestem wdzieczna Memu Ślubnemu za poświęcenie ![]() ![]() Ciesze sie, ze mam tak wspaniałego Męza ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-12-17 13:39:55 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Maszka! Przyłączam się do Twojej bulwersancji!
Jakiś taki ma czelność NAS wyzywać od "hejterów"??? Masz chodaki może? Ba kapciem to może być za słabo... ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Uprzejmość nad uprzejmościami. ![]() ![]() Dziewczyny, kilkuletnie forumowiczki prześcigają się żeby takiemu pomóc a on nam tutaj od hejterów... Powinny Ci polecić Łucznika Olę a nie trudzić się być usłużnym i uprzejmym. No i kupiłbyś markową maszynę ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-12-17 21:32:07 przez mamamarta --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ogólnie nie ma silver cresta i ostatecznie zamówiłem tą :
http://www.mediaexpert.pl/maszyny-do-szycia/maszyna-do-szycia-husqvarna-e10,id-133081 ponoć dobra i o 50zł tańsza niż w euro ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no nie ma nie ma
a dziewczyny pisaly na samym poczatku,zeby polowac bo koncowki byly ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
No i super ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.