10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mnie się też podobają. ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
www.facebook.com/paulastoyshandmade |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja znam takie, gdzie działa to inaczej. Sklep skupuje od Ciebie i to oni zajmują się wystawieniem paragonu dla klienta, bo to oni jemu sprzedają. Nie zawsze musi być podpisana umowa, tak długo jak podatki są zapłacone. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
a traktuje się to jak umowę o dzieło. Oczywiście. ![]() Tak przynajmniej było jeszcze rok/dwa lata temu. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Doszyłam kurę kremową. Przyznam jednak, że lepszy jest len jeśli chodzi o wypychanie. Nad tą nieźle się namęczyłam ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ach bo Ty piszesz chyba o takich stacjonarnych sklepikach? Myślałam że o internetowych galeriach... Tak czy siak dla sklepu to troszkę kiepski biznes, ale może faktycznie tak robią.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Kurki są przeurocze. A zdjęcie gdzie jedna się wpycha w kadr jest z humorem ![]() ![]() A co do dotacji. To z tym jest trochę tak, że niby przepisy i reguły są te same w urzędach, ale trochę zależy od urzędnika, który może rozumieć przepisy nieco inaczej niż jego odpowiednicy w innym urzędzie, albo może się uprzeć z różnych powodów (energia kosmiczna jest zła, w domu się zepsuł kran, albo interesant ma dziwną twarz) i nic się nie da z nim załatwić. Życzę Ci powodzenia i żebyś spotykała pozytywne osoby na swojej drodze ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-03-17 13:14:33 przez szpilka --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sowy są jednostronne ![]() Jeśli chodzi o robienie zdjęć tym potworom wszystkim to czasem mam wrażenie, że na zdj wyglądają jak żywe ![]() ![]() Z dotacją jestem w kropce szczerze mówiąc. Bo jak nie patrzeć nawet jeśli ją dostanę to 400zł miesięcznie będę musiała opłaty przelewać na co będę musiała znaleźć dodatkową pracę z która jest cholernie ciężko. W czwartek spotkanie informacyjne. Zobaczymy czy mnie przekonają ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-03-17 16:24:19 przez Paulas_toys --- ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przeurocze wszystko!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|