10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
MNIAM!!!Ale ciacha!
![]() ![]() ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
To teraz kolejne zadanie - uszyj kawusię! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
hmm rozumiem że kubeczek bez uszka? ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
www.facebook.com/paulastoyshandmade |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta rasa kur to leghorny ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
heh tyle że moje są na diecie cukrowej ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Bezapelacyjnie musi być z uszkiem i jeszcze z parą nad powierzchnią naparu! ![]() Dasz radę! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
haha para to pikuś ![]() poniżej zamieszczam moje nowe wielkanocne zajączki zapraszam na facebook'a ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ach te uszy ......... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śledzę Twój wątek na bieżąco i jestem pod coraz większym wrażeniem.
Jesteś niesamowita! Bravo, masz talent! ![]() Trzymam kciuki, by udało Ci się z własną działalnością. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję ![]() ![]() niestety jeśli chodzi o działalność totematwtsrzymany. Nie mam poręczycieli ![]() ale nie poddaję się, szyję dalej bo zamówienia są ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.