62 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
|
|
No!no!no!ładniutka
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdo,przepiękna suknia, to nie jest seryjny ciuszek, ta suknia ma "duszę", a takie sukienki szyje się najlepiej, pięknie szyjesz !!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Naprawdę wyjątkowa, zgadzam się z Sus, już widzę dodatki do niej w stylu retro.
Takie klimaty a la Editt Piaff. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki, dzięki wielkie za miłe słowa ![]() ![]() ![]() A teraz sukienka mojej mamy z nieszczęsnego szyfonu ![]() Druga za mała na mojego manekina rozm38, mam nadzieję, że widać o co tu chodzi, w oryginale są zaszewki tu zrobiłam po 3 fałdki żeby powiększyć optycznie biust, to wykrój z burdy ale po małych modyfikacjach (burda9/2004 model139). Trzecia to na życzenie klientki, trudno było zrobić jej zdjęcie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie sukienki super,każda z osobna to dzieło Madziu.
Ta środkowa ma bardzo ciekawy fason a ta dla mamy z pięknej tkaniny jest uszyta. Ni zazdroszczę szycia taj maminej sukienki oj nie... ![]() Nie widziałam jeszcze nigdy sukienki z czarnej koronki na białym podbiciu ale całkiem dobrze to wygląda ,szwów zupełnie nie widać,że chyba przez te kliny układa się tak fantastycznie? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kora efekt jest oczekiwany widzę, a tak naprawdę to elastyczna tkanina nieprzezroczysta o wzorze koronki na jasnym podbiciu ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
piękne sukienki, nie mogę się napatrzyć.
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-08 21:08:02 przez Cybinka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jakie ladne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka nr 2 wyjątkowo przypadła mi do gustu !! Ależ fajna! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo mi się podobają!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
62 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.