62 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Największe nerwy miałam z powodu tej sukienki, bo czas uciekał nieubłaganie a tu nieoczekiwanie musiałam przerwać wszystkie prace związane z szyciem i zająć się formalnościami związanymi z pogrzebem. Zdjęcia nie są zbyt dobrej jakości no i w tle widać cały mój bałagan, muszę w końcu kupić sobie nowy aparat bo stary się popsuł i ciągle robię fotki komórką. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
przepiękna
takie niewymyślne sukienki najbardziej mi się podobają ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękna suknia, też uważam że te najprostsze suknie bez udziwnień wyglądają najlepiej, a już zwłaszcza gdy są tak ładnie uszyte ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
suknia ślubna bardzo ładna, a czy mogłabyś Madziu dokładnie napisać jak zrobiłaś ramiączka do tej sukni, chodzi mi o to czy spód i wierzch kroiłaś po skosie i czy czymś podklejałaś itp. z góry dziękuję.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie wyszła Ci Madziu sukienka ślubna!!!Znam ten model bardzo,bardzo dobrze dużo tego było...ale model naprawdę wdzięczny i do roboty,a i panny wyglądają ładnie w tym fasonie.Biję brawo dla Ciebie!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak vanessa wykroiłam prostokąt po skosie, zeszyłam po długości, wywróciłam na prawą stronę, sprawdziłam długość ramiączka po przeprasowaniu, umarszczyłam z przodu i z tyłu w odpowiednim miejscu i gotowe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo pięknie! w życiu bym się nie podjęła takiej roboty - więc podziwiam nie tylko wykon, ale także odwagę. Sama sobie szyłam płaszczyk na ślubna suknię z haftowanej firany, z trenem, ale to mały pikuś przy tych draperiach i marszczeniach i gorsetach ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prosta sukienka?
Uważam ,że to artystyczne dzieło...drapowanie z przodu,gorsetowe sznurowanie w tyle...no no Madziu - piękna robota... ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdusiu, przepiękna prosta sukieneczka, a efekt niesamowity. Ja też lubię szyć sukienki o prostym kroju, które w efekcie dają niesamowity "efekt" wizualny. A trzeba jeszcze brać pod uwagę możliwości wykonania, terminy itd. Ładnie to zrobiłaś !!!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja też bym się nie podjęła uszycia sukni ślubnej - za duża odpowiedzialność i za małe umiejętności/doświadczenie.
Madziu piękna suknia, starannie uszyta - naprawdę miło popatrzeć na tę kreację!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
62 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.