62 strony: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Administrator
![]() |
|
Na forum coraz więcej aniołów i anielątek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
śliczne sukieneczki!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Madziu pięknie księżniczki wyglądały i to dzięki Tobie!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne panny. Zwłaszcza trzecie zdjęcie jest rozbrajające. Włożyłaś w te sukienki dużo pracy, ale efekt jest wspaniały. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dawno nic nie pokazałam, jestem zakręcona jak słoik na zimę, mam pracy na 25 godzin na dobę kurcze nie mam czasu dla siebie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pięknie szyjesz Madziu... Gratuluję ![]() a te szaty na krzesła, stoły i ogólnie dekoracja, często to widuję i różnie jest porobione... czasem lokal płaci grubą kasę a szycie pozostawia wiele do życzenia, takie zboczenie zawodowe ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-18 12:46:53 przez MonikaB --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Krzesła pięknie się prezentują
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Faktycznie Madziu bardzo długo Cię z nami nie było!!!Krzesełka prezentują siE pięknie i stylowo wszystko ustawione pod linijkę....lubię takie klimaty!
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-18 14:26:13 przez Trinny --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pelna elegancja ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Właśnie - to był typowy sprawdzian wytrzymałościowy - zdany na piątkę!
Ja bym chyba zdechła już na etapie krojenia... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
62 strony: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.