62 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
|
|
Świetny płaszczyk
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja nie mogę - majstersztyk! piękny!
|
|
Administrator
![]() |
|
W\Od razu skojarzyłam płaszczyk ze zdjęciem Victorii ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hehehe ale czad!
Fajniejszy od oryginalnego! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
ha ha wiedziałam że Wam się spodoba, dzięki za miłe słowa dziewczyny, na jutro kończę 4 sukienki, zrobię fotki to Wam pokażę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
WOW płaszczyk majstersztyk czekam z niecierpliwością na sukienki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jedną mogę się już pochwalić , fason troszkę poprawiony z wykroju papavero, górę zmieniłam klientka chciała stójkę, łezkę i taki mały rękawek, nie wiem jak się to zwie fachowo, ja na to mówię po mojemu piórko ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kochana Madziu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
fajna elegantka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ALEŻ ODJAZDOWY PŁASZCZYK!!!! ![]() Cudnie go odszyłaś ,wygląda lepiej niż oryginał to fakt. Madziu jesteś mistrzynią jak nic! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
62 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.