62 strony: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Przepiękne kompozycje !!1 Szkoda , że ja nie mam takich zleceń, bo kocham szyć falbany, a taki "klient" (stół, krzesło) jest spokojny, nie grymasi i ma stałe wymiary, co niestety nie mogę powiedzieć o niektórych swoich klientkach.
|
|
Administrator
![]() |
|
Janie nic - masa pracy ale efekt wynagradza poniesiony trud ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękny widok!!!Cieszy oko!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podziwiam wytrwałość! Piękne, jaka szkoda, że ślub mam już dawno za sobą
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O matko mam chyba z 12 stron czerwonych kopert, pewnie jest wiele pięknych prac a nawet ich nie obejrzałam, a o wyrażeniu swojego zdania na ich temat już nie wspomnę, ale mam nadzieję w weekend to nadrobić, pokażę Wam tylko oprócz ostatnio ciągłego zwężania bądź skracania spodni, spódnic, płaszczy czy wymiany zamków co udało mi się stworzyć ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I o to chodzi aby klientka była zadowolona z końcowego efektu, a płaszczyk ekstra bardzo mi się podoba. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
WOW !!! i to bez wykroju ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Rety cudny ten płaszczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dół robi niesamowite wrażenie! Tylko jak potem go wyprasować? Uszyłaś go z głowy... masz Madziu niesamowity talent ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tego dołu raczej nie da się wyprasować,a co do wykroju to nie tak zupełnie z głowy, trochę bazowałam na gotowcach, ale to nie jest takie proste jak bierzesz reglan z jednej bluzki, potem cięcia z następnej, a kołnierzyk ze stójką jeszcze z innej i trzeba go przerobić do wymagań klientki bo jest np normalny jak do koszuli wizytowej, najprościej byłoby mieć wykrój na taki płaszcz i tylko bawić się z układaniem dołu, ale to nie koncert życzeń ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
co tu gadać ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
62 strony: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.