62 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ładne wszystkie!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie fajne, ale ostatnia to wymiata! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Druga i trzecia. Mniam.. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
A mi się podobają wszystkie ale środkowa najbardziej
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Brązowa sukienka jest rewelacyjna. Istnieje może zdjęcie na jakiejś modelce? Ciekawi mnie jak się układa góra sukienki. ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niestety nie mam fotki na klientce ,mój manekin jest w rozmiarze za dużym żeby można było ją ubrać, a klientka nie odbierała osobiście żebym mogła zrobić jej zdjęcie, dlatego jest takie ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale jestem wściekła ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Matko, zawaliłaś chyba tylko fotografowanie???
Nie cierpię szyć na ostatnią chwilę. Niektórym się wydaje, że maszyny szyją same... Takie tylko - tu uciąć, tam zszyć - i gotowe. Czekają do ostatniej chwili - a potem proszą o maszynowy blitzkrieg ![]() Ale jeśli coś pójdzie nie tak - to nie idą po odszkodowanie do maszyny, tylko do krawcowej!!! No i gratuluję rodzinnego zaangażowania. Cóż, oni też na tym skorzystają ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak , tak oczywiście tylko fotografowanie, reszta wyszła naprawdę super, dodała uroku. Zamówione było to dlatego na ostatnia chwile bo babka przygotowała pokój gościnny na uroczystość swojego dziecka i tak naprawdę to czegoś brakowało, jak założyliśmy te sukienki na krzesła i te piękne kokardy z organtyny to było to, wyglądało zajefajnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja nie wiem która mi sie naj bardziej podoba
![]() ![]() |
62 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.