15 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
OOO, ja mam właśnie na odwrót ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Rojkowa, a ten materiał także kupujesz w sklepie stacjonarnym czy znasz inne źródło? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pasuje do Ciebie taka duża torba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
BarBór, mam swojego sprawdzonego sprzedawcę na allegro. Jak chcesz to Ci podam. Kupuje też u niego resztki ekoskóry, bardzo tanio i duże kawałki, tyle, że przychodzą poskładane w kostkę i przybrudzone, bo to są poprodukcyjne odpadki. Trzeba ją doprowadzać do porządku ![]() A Ty możesz zdradzić jak te sznurki do torby doczepiłaś? No patrzę i patrzę i nie mogę dojść ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-05 17:10:41 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I kolejny młody talent na forum!
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Chętnie przejmę namiary ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dziękuję! ![]()
ojej, jak miło to słyszeć! ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nadrabiam zaległości ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ekstra, bardzo ekstra! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Zdjęcia jak z katalogu, naprawdę. Wyglądają bardzo profesjonalnie, jak magazynu modowego ![]() ________________________________________________________
|
15 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.