Stara Gwardia
![]() |
|
Iwi- podkarpackie ![]() Magda witaj w klubie ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ha!! Kto by powiedział!! Ja, ostatnią jakieś 30 lat temu widziałam!
--- Ostatnio edytowane 2015-01-28 13:40:57 przez Iwi --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To w lumpeksach takie skarby sprzedają
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No Iwi twoje górą. ![]()
Taaaa.... w podkarpackich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-28 15:18:06 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A ja nie mam ręki do ubrań w lumpeksach, nigdy nie umiem znaleźć naprawdę fajnych okazji.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatnio zakupiłam az za 4,50 zwiewną białą w czerwone kwiaty suknię, nie wiem co to za materiał, jest za duża i ją sobie na maszynie przerobię, niby żorżeta, cienkie to, po praniu się nie gniecie. Lubię falbany, no tak mi się podoba, ze cieszę się że są lumpeksy wśród nas ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też dołączam sie do grona fanklubu firmy "Tani Armani" ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Jakiś czas temu pokazywałem tę kurtkę, tylko w innym wątku. Ale ostatnio tak mi poprawiła humor, że pokażę jeszcze raz;
nabyłem ją kilka miesięcy temu, wprawdzie nie w lumpeksie, tylko na bazarze, od dwojga takich drobnych pijaczków, za całe 25 zyla. Pewnie potrzebowali na flakona... ![]() Przymierzyłem tak pobieżnie tylko, nawet jej nie zakładając, żeby nie zmienili podanej ceny, zapłaciłem i chodu!, zanim się rozmyślą! ![]() Niedawno natrafiłem na ciekawy trop w necie i zacząłem drążyć temat. A czego się dowiedziałem? Takie kurtki marki Petroff są niesamowicie poszukiwane na Świecie! To renomowana szwedzka marka i istnieją nawet specjalne fora fanów tych kurtek! ![]() ![]() To się nazywa inwestycja, co? ![]() ![]() Ale ja jej na razie nie sprzedaję, bo mnie też przypadła do gustu. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Takiej ramoneski też bym się nie pozbywała, piękna jest ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiasz, o rany, ale gratka! Nie oddałabym tej kurtki za nic!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.