Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawostka, proszę zaglądnijcie i zagłosujcie. Chodzi o to, żeby były głosy nie tylko mam dzieci biorących udział w konkursie. Sonda jest na stronie głównej, po prawej ![]() ![]() http://www.papavero.pl/2013-03-08-23-27-58/konkursy/1218-prace-konkursowe --- Ostatnio edytowane 2015-02-05 14:47:58 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2015-02-05 15:23:15 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Niteczko, zagłosowałam na Twoją Zosię, bo naprawdę mnie zafascynował jej obrazek. Co prawda ja tam widzę co innego niż w temacie, ale mam swoją wizję Zosi pracy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ekspresjonizm uprawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-05 18:12:53 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mój głos też poszedł na Zosię, bardzo podoba mi się jej praca. W ramki ją!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Mamy w domu ściankę i przyklejam rysunki ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-05 19:06:56 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Zagłosowałam na Zosię, ja na obrazku widzę księżniczkę z zamazaną twarzą. Jest coś takiego w tej pracy, coś budzącego grozę ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hihi, to na początku była buzia, ale Zosi się odmieniło, dziękuję za głos ![]() ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ja bym tu niniejszym zaproponizował, żeby ten obrazek zatytułować "19-letnia piękność w maseczce z błota borowinowego". ![]() To właśnie jest ten niepokojący element, o którym pisała Susanka. Nie macie pojęcia, jak potrafi człowieka wystraszyć kobieta w maseczce, np. szpinakowej... I jeszcze z plastrami ogórka na oczach! ![]() Ale pociągnięcia pędzla Zosia ma fajne, luźne, swobodne. Faktycznie rośnie Ci artystka. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie no Zibiasz, opis maseczki z życia wzięty. Ja się kiedyś na studiach w akademiku zapomniałam i poszłam o dwa piętra niżej na kawusię do koleżanki. Ale to była biała maseczka ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A ja od razu widziałam, że siedząca dziewczynka ma głowę zwróconą ku słońcu. To nie zamazana twarz a włosy, bo to tył głowy
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.