Stara Gwardia
![]() |
|
Jej, faktycznie ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tam widzę chłopca wpatrzonego w słońce ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czasem uczymy się od dzieci ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiecie co, admin z papavero postanowił rozluźnić zasady w konkursie na prośbę jednej z głosujących, bo chciała zagłosować na kilkoro dzieci. Można głosować co 24 godziny do 14 lutego włącznie. W zasadzie to dziwne to mi się wydaje....pierwszy raz spotykam się z takim ...konkursem...już nie wiem czy tylko chodzi o nabicie wejść na strone ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuję wszystkim, którzy brali udział w głosowaniu. Dziekuję za głosy oddane na moje dzieci. Wygrał piękny kaktus Amelki i Biedronka Mateusza.
Wszystkie dzieci zostały nagrodzone i nie ma wyjścia, koszulki będę szyć ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Generalnie sondy na papavero są chyba tak ustawione, że można głosować raz na dobę.
--- Ostatnio edytowane 2015-02-15 22:57:17 przez AgaM --- |
|
Administrator
![]() |
|
Kaktusik też był bardzo fajny i miło, że każdy z uczestników otrzymał nagrodę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi też się kaktus podobał ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.