83 strony: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie jest wcale taka wielka ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-16 20:10:28 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
P O W O D Z E N I A !!!! No to się teraz dopiero będzie działo ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta, DZIĘKI!!! Się dzieje! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powodzenia! A torba jak zwykle cacy ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powodzenia! Trzymam mocno kciuki!
![]() ![]() ![]() Torba świetna, nerki bossskie, no szał jednym słowem! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ech, jaka dopracowana, naprawdę, te szwy...wiesz co Ty nie zapomnij po tym majowym pokazie o tym forum, hlip hlip, pamiętaj kto CIę pierwszy chwalił i zagrzewał do szycia ![]() POwiedz jeszcze jaki szczególny znak mają Twoje torby, chodzi mi o nazwę? Metke? NIe wiem jak się to fachowo nazywa... ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No nie mogę dać ciała, bo te całe targi to w Gdańskim teatrze się odbędą ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z autografem od razu ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
AAAAA, bez obaw, po jednych targach się sławą nie stanę, ani po dwóch, ani po pięciu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, dokładnie, z autografem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.