83 strony: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zwabiona dźwięcznymi okrzykami Mmstycha i trzaskiem rozpadającej się szczęki Rojkowej przybiegłam czym prędzej i dobrze, że pod zacnym mym zadkiem krzesło się znajdowało, bo bym niechybnie zemdlała z wrażenia. Przecież jak Aśka te nerki wystawi, to ją staranują tam. Zibi, you're the BOSS!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no a teraz to ja ze śmiechu po podłodze się tarzam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do kabaretu? Nie ma mowy, wystarczy, że już mieszkam w Domu Wariatów ![]() ![]() Słówko o ptaszkach jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-18 23:15:34 przez Trauta --- ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Całe szczęście, że nie jesteśmy "normalni", bo nie byłoby tego forum i takiego zakręconego towarzystwa! ![]() Inne obrazki - pewnie, że mam, bo zawodowo zajmuję się grafiką i z tego żyję od 30 lat. Tylko, że zawsze rozdawałem niewykorzystane obrazki, jeśli tylko się komuś spodobały, dlatego zostało mi ich niewiele... Ale nie chcę zaśmiecać forum o innej przecież tematyce, ani wątku Asi, dlatego pokażę tylko wycinek. ![]() Po tych wszystkich latach już mi zbrzydło zawodowe, rzemieślnicze klepanie projektów pod dyktando klientów i z tym większą radochą robię to dla pasji. Odnajduję w tym znowu przyjemność. A jeszcze kiedy widzę, że się podoba - to bezcenne! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prace super, najbardziej zahipnotyzował mnie portret Basi ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne prace ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No piękne prace ![]() ![]() Trauta, DÓŁ to moje dzieło ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne to wszystko!!! Eeee....To ja sobie tylko obciachu narobiłam tymi moimi obrazeczkami.
...I nie ma jak to " między nami wariatami" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-19 11:49:10 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No coś Ty Mmstycha, piękne Twoje malunki, nie wiem o co Ci chodzi! Macie talent i oko ![]() Doglądanie na forum stało się moim maniactwem ![]() ![]() A co do fijoła... No cóż, u mnie się już do mojego zrytego beretu przyzwyczaili, nie robią na nich wrażenia moje salwy śmiechu sprzed monitora ![]() ![]() Ptaszkowe doły ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, nie żartuj sobie! Pięknie malujesz i nie ma tu żadnego obciachu, wręcz przeciwnie!!! Pokazuj więcej, bo to dla oczu przyjemne, takie rzeczy oglądać ![]() Ja to jak wchodzę na to forum, to za każdym razem mam takie wybuchy śmiechu, że już się chyba u mnie wszyscy przyzwyczaili ![]() Podaję tu linka do mojego tutorialu na kosmetyczkę, bo ten piękny materiał własnie na tym forum nabyłam, od jednej z naszych koleżanek ![]() http://rojkowa.pl/?p=549 ________________________________________________________
|
83 strony: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.