83 strony: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny, BARDZO!!! ![]() Magda, jutro zapewne na moim fanpejdżu pokażę te ptaki. Jest ich tylko 5 a dwa już zaklepane. Nie wiem jeszcze czy poszyję nery i gotowe pokażę, czy będę zbierać zamówienia na indywidualne kolory. Czasami już głupieję ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-21 21:48:40 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to dobrze widziałam na fb, że Ci maszyna ze szczęścia zakwitła ![]() ![]() Ty nie pytaj o kolory, tylko szyj! I tak wszystkie na pniu pójdą ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ptaszka zaklepałam, kolorem zdam się na szefową ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Eeee, Lotka, wybierz se kolor. Jutro jeszcze pewnie jakies nowości bedę miała to pokażę. Nie mam jeszcze ptaszków w rękach ale jutro powinny dojść.
Trauta, zaraz tam zakwitła. Do zdjęcia tak tylko, że niby łono natury...ale wyszło jak wyszło ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
hmmm a gdzie masz palete do wyboru? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lotka, prześlę Ci później na fb ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ok ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To się wstrzeliłam z zamówieniem ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ikk, idealnie się wstrzeliłaś ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
no i znów pięknie! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.