83 strony: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
rojkowa, ja jestem zakochana w Twoich tworach ![]() Zibiaszu- normalnie nie bede sie rozstawala z moja nowa nereczka z Twoim pieknym malunkiem ![]() jeszcze jej nie ma, ale sie juz doczekac nie moge, narazie moge sobie tylko patrzec na te zdjecia co dodales tu w formie pdfow ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oooo, jesteś Lotka ![]() ![]() ![]() FF, też dziękować ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
a jak moge to wybieram ![]() ![]() trzeci od góry, o ten: ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooo, to zaklepane ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam nerę z serwety, taki recykling ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No świetna jest!!! taka wiosenna!
Myślałam ,że jakieś rośliny w maszynie posadziłaś ![]() ![]() ![]() Rojkowa- Ty to musisz uważać! Bo jak Cię tak wciągnie, to ty wszystko w domu przerobisz na nerki, albo torby kolorowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taaak, wieem, oszalałam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj miła miła! ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
|
|
O matko i córko !
Szczęka mi opadła, obejrzałam chyba każde zdjęcie w Twoim wątku. Jesteś niesamowita Rojkowa !!!! Zdecydowanie. Gratuluję !!!! Współpraca z Zibiaszem rewelacyjna. Trochę mnie tu nie było ostatnio, napisz proszę, gdzie można nabyć te Twoje nery z Zibiaszowymi ptaszkami, bo chyba przegapiłam jeśli informacja jakaś była. Jestem oczarowana. A nera z serwety.... fenomen ! Pozdrawiam Magda ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna ta nereczka!
|
83 strony: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.