Świeżynek
![]() |
|
Widzę, że co kraj to obyczaj.
![]() Chyba jednak wypcham brzuszek kulkami styropianowymi, tyle że w środku będzie dodatkowy woreczek. W uszach będzie papier szeleszczący, będzie miał wystające metki i kilka faktur materiału. Myślę, że starczy 'tych bajerów' ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W uszy można wszyć, jako dodatkową wewnętrzną warstwę, folię, która będzie szeleścić. Myślę, że lepiej od papieru zniesie ewentualne prania.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie wiem ile liczy sobie twój niemowlaczek. Mój synek jednak jeszcze się nie urodził. Przeczytałem w jednej z książek, że fajnie jest na początek zamiast zabawki poprzyczepiać do łóżeczka kolorowe wstążki. Ja mam zamiar najpierw w ten sposób rozpocząć proces integracji z otoczeniem. Na suficie namalowałem zwierzątka bo przeczytałem, że lepiej będzie jak dziecko, które przecież przez długi okres będzie tylko leżeć, zamiast na biały sufit zobaczy nad sobą różne elementy. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Chciałam to zrobić jako prezent dla synka mojej przyjaciółki, który do miesiąca powinien przyjść na świat.
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
No to chyba za wcześnie. Najpierw będzie się bawić swoimi paluszkami. Dotykać swojego ciała. Czytałem , że bardzo ważne są wrażenia dotykowe. Najlepiej jak rodzice potrą jego rączką o swoje włosy to będzie dla niego najwspanialsze przeżycie.Bo dziecko i tak na początku najlepiej będzie się bawić z tatą lub z mamą. Zabawki nie są ważne. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ruda maszyno jak już uszyjesz to pokaż ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-26 17:54:18 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.