29 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
a myslisz, ze taki kompletny laik da sobie rade? ![]() to jest pomysl ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wierze Ci na slowo, ale to probowanie samodzielnego szycia to jednak wielka frajda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
a to mój bajkowy świat: świnka Dr.Dolittle ________________________________________________________
szycieeli |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Podczas imprezy Artego Prestige Night zostały pokazane niektóre moje projekty!!!! O to kilka zdjęć.
W dniach 17-18 marca 2012 (podczas targów LOOK) w Poznaniu miało miejsce niezwykłe wydarzenie. Klienci marki Artègo wzięli udział w przygotowanej z niesamowitym rozmachem imprezie. W hotelu Novotel w samym centrum miasta organizatorzy zaproponowali nie tylko inspirujące pokazy sztuki fryzjerskiej, ale zadbali też o specjalne atrakcje, wprowadzając swoich gości w wyśmienity nastrój. Imprezę z niewymuszoną elegancją i wdziękiem prowadził Olivier Janiak, popularny prezenter telewizyjny. A już jutro pokaże Wam mój nowo uszyty projekt ![]() Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę!! ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratulacje!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Twoje prace są tak charakterystyczne że od razu wiadomo o kogo chodzi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
GRATULUJĘ!!!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hej kochane moje!!
Przed świętami zdążyłam jeszcze uszyć kolejną sukienkę ![]() Wykonałam ją z czarnej koronki i białej lycry z "napisami" od wewnątrz. Mam nadzieję, że Wam się spodoba ![]() A na koniec chciałam Wam wszystkim życzyć Wesołych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy!! ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
29 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.