29 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
|
|
Szkoda ,że nie mam takiej figury ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, sukienka jest świetna. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Sukienki robią wrażenie
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nawet gdybym ja nie bała się pokazać swojego ciała, to inni uciekaliby z przerażeniem...
Sukienka ładna, ale mało wiosenna ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukieneczka śliczna, ale jak dla mnie bardziej wieczorowa niż "dzienna i wiosenna", a jeśli juz to na pewno nie (niestety) na polską ulicę.
--- Ostatnio edytowane 2012-04-13 16:05:49 przez vanessa --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kobietki ja bym się w nią wystroiła!!!(o ile bym się w nią wbiła....)Żartuję...na ulicę nie,ale dla męża.....CUDNA JEST!!!!Jesteś bardzo utalentowana!!!
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O kurcze ! Widzę że tu tez się działo ! Jedna koronkowa sukienka, druga...piękne artystyczne rysunki, zdjęcia z pokazu i ta sukienka niebiesko-różowa osobiście nie nosze takich krzykliwych kolorów ale bardzo mi się podoba, jesteś wulkanem talentów jak widać ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-14 06:55:51 przez Magda --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bardzo bardzo ciekawy projekt Gratuluję pomysłów ![]() ![]() No właśnie a jak to jest z łamaniem <KRADZIEŻA> praw autorskich? Czy gdybym ja zobaczyła Pani prokekt i uszyła sobie taką identyczną czy to jest kradzież projektu? Jak to jest naprawdę? ________________________________________________________
szycieeli |
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękne prace tworzysz,te szyte i te rysowane.Zwłaszcza rysunki wywołały silne emocje,jedne mnie przerażały a od innych nie mogłam oderwać oczu
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wow co za kiecka!!! fakt - tylko dla odważnych ![]() ________________________________________________________
|
29 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.