29 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O, ta jest bardzo wyważona! Bardzo mi się podoba!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Fajne masz projekty. Naprawdę. Super. Chciałbym mieć twoją wiedzę, by z taką łatwością szyć ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podoba się kolorek, nawet bardzo. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam Was ponownie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O kurcze, fajna
Jak ty to robisz, że ci tak fajnie wychodzą i pasują ? Ja się boję za to zabrać, a mnie druga połówka coraz częściej namawia, żebym uszył coś nie w kamuflażu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna seksi sukienka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Malinowa lycra, mietowa koronka - tylko Ty moglas wymyslic takie odwazne - i udane - połaczenie kolorow ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Hej dla mnie średnio.
Może sie czepiam, ale jak sprawy z prawej strony? |
|
Stara Gwardia
|
|
Połączenie kolorów super ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szyjesz po prostu fenomenalne rzeczy. Każda sukienka bardzo mi się podoba a w pierwszej białej po prostu się zakochałam. Z niecierpliwością czekam na kolejne projekty, bo aż miło popatrzeć ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
29 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.