Wersja do druku

29 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »

Zaaklimatyzowany
Tym razem coś prostszego i krótszego ;) Bawełniana spódnica w kratkę z zakładkami :) Rozmiar 36 - idealny dla mnie:D

A tak poza tematem mojej spódnicy mam do Was pytanie :) Jakiś czas temu, któraś z Was podała mi dwie strony żebym spróbowała tam sprzedać to co szyję i za to dziękuję :)
A może znacie strony internetowe na tematy, które Nas wszystkie interesują? Nie tylko sklepy internetowe ale również fora takie jak to (choć takiego fajnego forum jak tego drugiego chyba już nie ma:P, strony gdzie można pokazać swoje wytwory, strony z konkursami itd itp:) Na pewno wiecie o co mi chodzi:)

Jak macie jakieś pomysły to będę wdzięczna za pomoc :)

Pozdrawiam i miłego dnia życzę Wszystkim!!

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Pogromca spamerów
no wreszcie jakis kolor widze
rewelacja :)
Mistrzyni Krawiectwa
Spódniczka mega śliczna!!!!! Poproszę o fotkę na żywej bryle :prosi:
rewelacja :)
Święte słowa :D
O taka spódniczka to by mi się przydała. Śliczna :)

Mi się wydaje, że powinnaś prezentować swoje prace na stronach typu pakamera i jej pochodne. Jeszcze na Papavero też możesz wrzucać zdjęcia swoich prac.

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
To znów ja :D

Tym razem coś bardziej kosmicznego ;)
Sukienkę wykonałam z czarnej dzianiny oraz syntetycznej błękitnej skóry. Każdy element został osobno naszyty. Jest bardzo ale to bardzo wygodna i elastyczna. Nie czuć, że się ją nosi. Rozmiar sukienki standardowo 36 :)

Załączone obrazy

Stara Gwardia
Dołączę się do zachwytów nad spódniczka,biało-czarną sukienkę chętnie bym założyła.Kosmiczna super i to naszywanie, żeby było równo i symetrycznie (dokładność i cierpliwość)
Wielkie brawa:oklasky::oklasky: za pomysłowość (wszystkie ciuszki), wykonanie też super.:)
Administrator
Kapitalna sukienka!! Świetne ta eko skóra wygląda, naprawdę robi wrażenie! :oklasky:

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Jako, że jutro mam wolną sobotę świętuję moje imieniny, które obchodzę 24 lipca razem z moją mamą, która ma wtedy urodziny:D W związku z tym czas zrobić sobie weekend wolny od szycia:P

Tak więc na koniec pokażę Wam jeszcze moją kolejną spódniczkę (wybaczcie, że kolory znów Was nie rozpieszczają:p)

Życzę Wam wszystkim miłego weekendu i do przyszłego tygodnia!! :)

Załączone obrazy

Zaaklimatyzowany
Bardzo fajna kiecunia :)
Mistrzyni Krawiectwa
Fajne ciuszki!!!Tak mi brakuje kolorów!!!Kiedyś dużo nosiłam biało-czarnych ciuszków ale łamałam tę biel i czerń kolorowym paskiem czerwonym lub turkusowym(jak był w modzie numerem 1)Napisz jak Ty zestawisz kolorystycznie np.tę spódniczke...

29 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.