29 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 >
Stara Gwardia
|
|
Fajna, fajna i ten kolor ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna choć bym wolała bez kolców ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kolce fajne ale też bym wolała bez, śliczny kolorek ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jakoś tak ostatnio na nic nie mam czasu. Tu przeprowadzki, tu strata pracy, tu znów planowanie wyjazdu do Włoch... tragedia.. dlatego nie ma mnie tu za często z Wami..
Ale wciąż kombinuje ![]() Tu zamieszczam zdj ostatniej sukienki którą uszyłam. Jest z grubszej, drukowanej dzianiny- można ją zgnieść maksymalnie a i tak się nie pomnie ![]() ![]() Pozdrawiam Was gorąco i do zobaczenia!! ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna sukienka, bardzo fajnie Ci w niej (zakładam, że to Ty na fotce ;P)
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetna sukienka, modelka też ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mmm trafiłaś w mój gust - urocza ta sukieneczka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami - rewelacja. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka fajna,zresztą jak wszystko co tworzysz!!!!A co do braku czasu dla nas...no cóż przykro nam...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ciesze sie ze Wam sie podoba ![]() Nie łatwo będzie mi się z nią rozstać jak znajdzie sie kupiec bo jak na razie jest moim ulubiencem ![]() Mam teraz troche czasu odkad zwolniłam się z pracy..wiec złapałam sie jakiś przeróbek, poprawek, szycia zamówień. Wróciły do mnie również nowe pomysły! Szykuje coś ciekawego! ![]() ![]() Do zobaczenia! :* ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
29 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.