29 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ta upalna pogoda mnie osłabia!! Nie mam sił nawet szyć!! Ale dla siebie musiałam coś uszyć ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niesamowite. Też myślalam o czymś takim kolorystycznie, ale nei mam tyle odwagi chyba.
|
|
Administrator
![]() |
|
Jeszcze chwila i sama Lady gaga będzie u Ciebie zamawiać kreacje ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masz prawdizwy talent do wymyslania takich zestawien kolorystycznych, ktore mi np by do glowy nie przyszly. Ale spokojnie zalozylabym zakiet ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
--- Ostatnio edytowane 2012-07-17 21:07:40 przez Madame Damier --- ________________________________________________________
www.madamedamier.pl |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hej! Ostatnio potrzebowałam na szybko czegoś nowego. No i zrobiłam ![]() ________________________________________________________
www.madamedamier.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo pomysłowo!!!Przypomiało mi się jak szyłam sukienki koleżankom na studniówki,tak jak u Ciebie góra biała dół długi czarny(wymogi szkoły)z tyłu rząd guziczków na białej górze czarne guziczki,na czarnym dole białe guziczki!Dziewczyny zachwycone były!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka bardzo ładna ale żakiet to już rewelacja!!!! Super, świetny pomysł i wykonanie ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Przydałaby mi się taka sukienka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka rewelacyjna, ja także lubię taką klasykę ________________________________________________________
|
29 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.