29 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Administrator
![]() |
|
Wow połączenie super! Mięta z malina - mocny kontrast ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kingo zawsze chętnie odwiedzam Twój wątek,
niebywałe pomysły masz i wykonanie tez super. Och,gdybym tylko miała figurę ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ciekawe, ale ja z tych, co woleliby albo wstawkę z przodu, albo z tyłu. Element zaskoczenia jest wtedy bezcenny.
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Magiczne połączenie,a na dole lamówka na tym malinowym jest z koronki? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow szyjesz fenomenalne kreacje, jestem pod ofromnym wrażeniem, choć moje serce skradła pierwsza, koronkowa sukienka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
intrygujące połączenie, ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
O mój Boże!! Jak mnie tu daaawno nie było! ;( Wybaczcie ale brak czasu mnie przerósł i moja pasja musiała odejść na dalszy plan. Ale powolutku dorabiam si tego wolnego czasu coraz więcej więc wracam ![]() ![]() Spódnica przed kolano, połączenie dwóch materiałów - bawełny oraz koronki ![]() ![]() A Was pozdrawiam i już zapraszam na mój kolejny projekt, który właśnie tworzę ![]() Pozdrawiam Was wszystkie zdolniachy ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Spódniczka jest bardzo ładna i elegancka,strasznie mi się podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna a pasek to gumka? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podoba mi się!Bardzo!
|
29 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.