29 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hej,
Znów dawno mnie tu nie było.. Ehhh... chyba stałam się niewolnikiem rutyny... praca-dom, dom- praca... Nawet nie ma kiedy porządnych zdjęć pstrykać.. a już na komputer to w ogóle nie ma czasu.. Muszę coś z tym zrobić bo inaczej zwariuje ![]() Na szczęście zamówienia na sukienki się posypały ![]() Tak się spodobała że uszyłam jeszcze na specjalne życzenie wersje czarną, miętową, malinową i beżową ![]() Kurcze denerwuje mnie to bo nawet nie mam jak stworzyć nowej kolekcji bo co uszyje to pójdzie :P Może kiedyś mi sie to uda bo inspiracje już pozbierane ![]() Poniżej ostatni zamówiony model sukienki. Pozdrowionka ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
gratulacje, pięknie szyjesz! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka przepiękna!!! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super sukienka, coś podobnego też wymyśliłam sobie. Tylko z czarnej koronki i taką tubę... Taką Twoją tez bym chciała mieć. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Lepiej się ciesz, że Twoje projekty tak dobrze się sprzedają ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna sukienka
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wow! Świetna sukienka! ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Świeżynek
![]() |
|
Cudo
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna jest!!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuje Wam za te wszystkie komentarze ![]() Dziś moja nie dawno uszyta stylizacja do pracy i na co dzień. Dość rzadko teraz szyje dla siebie... szycie dla innych pochłania mnie w całości :P Dosłownie pasuje tu powiedzonko: "szewc w dziurawych butach chodzi" :P Marynarka- uszyta własnoręcznie(podszewka też biało- czarna) Legginsy- uszyte własnoręcznie Kapelusz- przemalowany Okulary- przemalowane ![]() Stylizacja przetestowana na ludziach spotkanych na ulicy... mają zwykle TAAAAKIE oczy :P Pozdrawiam ![]() "Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu" ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
29 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.