29 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 >
Świeżynek
![]() |
|
Śliczne
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Nie dziwię się, że wzbudzałaś zainteresowanie. Sama zrobiłabym wielkie oczy widząc tak ciekawe ubraną dziewczynę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
coś ala dwie twarze
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Stylizacja bardzo ciekawa, jednak ja nie odważyłabym się założyć takich ciuszków. Bardzo odważne zestawienie kontrastowych kolorów i bardzo ładnie uszyte. Podziwiam.
Beata ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Koleżanka z pracy wymarzyła sobie sukienkę.
Prosta, z kokardką na plecach. Postanowiłam zrealizować ją dla niej ![]() I oto co mi wyszło ![]() Może i Wy opowiecie mi jak powinny wyglądać Wasze wymarzone sukienki? ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przeurocza ta sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
inspirująca kiecka, moja wymarzona to taka z gęstej koronki w kolorze ecru w kształcie trapezu ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja niestety nie mam swojej wymarzonej sukienki - po prostu jak coś sobie wymyślę to szyję. Jeśli efekt finalny jest satysfakcjonujący to w tym chodzę i jestem z tego zadowolona ![]() Sukienka z kokarda jest urocza ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kolejny wytwór mojej wyobraźni ![]() ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka wybitnie na lato - ubrać się na nią już nic nie da...
I zdecydowanie wolałabym prosty dół - niedługo strach będzie lodówkę otworzyć, bo asymetrycznie ukrojony ser wyskoczy... ![]() Ale to tylko moja osobista niechęć. Do dołu. Pomysł sukienki z kolcami - bardzo fajny ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
29 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.