29 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Nie to nie była by kradzież projektu ![]() ![]() PS. Już dziś dodam mój kolejny nowy projekt. Zapraszam wieczorem do obejrzenia ![]() Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Świeżynek
![]() |
|
Sukienka jest KNOR - Kobieca Niesamowita Odważna Rewelacyjna. Bardzo mi się podobają Twoje twory są bardzo pomysłowe i przede wszystkim sama tworzysz. Czekam na kolejne
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak jak obiecałam przedstawiam Wam mój nowy projekt ![]() ![]() Podoba się Wam? Pozdrawiam!! ________________________________________________________
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
I to bardzo się podoba!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak dla mnie to ona jest idealna na party o każdej porze roku ![]() No idealna! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tworzysz bajeczne rzeczy.
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Fajowa! Bardzo podoba mi się ta ozdoba naramienna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sukienka kimonowa, z przodu i z tyłu wstawiona czarna koronka. Materiał z którego został wykonany ten projekt to lycra z wstawkami koronkowymi. Sukienka idealnie nadaje się dla kobiet o rozmiarze 36/38. Jest elastyczna, lekko błyszcząca.
Jak Wam się podoba ? ![]() Pozdrawiam i życzę udanego długieeeego weekendu :* ________________________________________________________
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka moim zdaniem jest genialna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo oryginalna i sexi!!!
|
29 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.