Stara Gwardia
![]() |
|
Ja jestem za. Już dawno się zastanawiałam kiedy p.Magda dostanie ten tytuł. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Generalnie kwestia tytułów leży w rękach forumowiczów ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobrze wiedzieć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też ,ja też popieram serdecznie kandydaturę ![]() ![]() I chciałabym zgłosic jeszcze do tego zaszczytnego tytułu, jeśli można ![]() agaaffek. Jest niezwykle skromna, doskonale porusza się w sieci podsyłając nam co i rusz linki z filmikami instruktażowymi lub pomocnymi laikom (mnie) opisami pomocnymi w opanowaniu problemu. Atrakcyjny jest równiez wątek jej autorstwa z przeglądem ciekawych tkanin. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kora dobre uzasadnienie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A jeszcze zapomniałam dodać ,że jest bardzo miła w forumowych kontaktach,mam wrażenie jakbym znała Agę od lat,nie krepuję się o nic zapytać ją wprost i co najważniejsze chyba - pięknie szyje i równie pięknie prezentuje swoje prace. ![]() I pewnie jeszcze o czymś zapomniałam ale .... ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jestem zaaaaaaaaaaaaa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
co dzień to odkrywam nowe zakamarki forum ![]() No więc jak dotarłam tu, to nie mogę pominąć tej sytuacji by pogratulować wszystkim którzy zdobyli tak piękny tytuł GRATULUJĘ!! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Całym sobą popieram zaproponowane nominacje ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W 100 % dziewczyny zasługują na to miano ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.