Stara Gwardia
|
|
Serdeczne gratulacje dla nowych mistrzyni krawiectwa
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, od wczoraj świecicie na niebiesko ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję dziewczyny. Miło ze jestescie i służycie pomocą ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratulacje dla Mistrzyń -w pełni zasłużyłyście na ten tytuł
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
widze, ze nam mistrzyn przybylo ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratulacje dziewczyny ! ! !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dobry wieczór!!!Odkopałam w końcu ten wątek...dawno nikogo nie nominowaliśmy....Jest na NASZYM FORUM Osoba,której nie jestem godna założyć nitek do owerloca.............
ITAw pełni zasługuje moim zdaniem na tytuł MISTRZA na naszym forum.Nominację moją uzasadniam tym co ostatnio widziałam w wątku Ity profesjonalne prace,bardzo estetycznie wykończone,wszycie rękawów bardzo mnie zainspirowało....dostałam dużo cennych rad od Ity na ten temat ,więc mało tego,że to zdolna osoba,a jeszcze bardzo koleżeńska,uczynna!!! --- Ostatnio edytowane 2013-04-04 22:05:26 przez Trinny --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak tak, Ita koniecznie powinna awansować! Popieram!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Ja także popieram kandydaturę ITY ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szyje piękne rzeczy, jest naprawdę mistrzynią ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.