Wersja do druku

7 stron: < 1 2 3 4 5 6 7

Stara Gwardia
Podpisuję się obiema rękami Ita mistrzyni:okok:
:zawstydzony::)Ojejku :boisie: O mnie tu piszą :rotfl: Dziękuję za nominację , nie wiem czy na nią zasłużyłam. Ostatnio jestem bardzo zajęta a to z powodu wielu prób założenia w końcu własnego bloga, co w połączeniu z moim podeszłym wiekiem :milczek: nie jest takie łatwe. Przyznam się że z uwagą prześledziłam wasze blogi(kto ma) i może kiedyś też dojdę do takiej wprawy. Narazie udało mi się zrobić 2 wpisy a poza tym nic więcej nie wiem . No trudno może jakoś do tego dojdę:zly:. A czy ja mogę kogoś nominować na mistrza? Bo po prostu uwazam że brummig w pełni zasługuje na ten tytuł ( przejżałam cały jej blog) pięknie szyje , tak dokładnie , może nie tak dużo jak niektóre z nas ale to wcale nie znaczy że nie może być mistrzem. Na naszym forum udziela sie już od dawna i służy pomocą jak trzeba. A więc ja nominuję brummig . Czy ktoś jest za? :tak:
To teraz mnie zdołowałaś tym swoim "podeszłym wiekiem". To ja jestem chyba już zgrzybiałą staruszką. :stres::szok::bezradny::beczy::beczy::beczy: Jesteś młodą, piękną i przezdolną kobietą. Ja nawet wstydzę się pokazać na forum swoje wypociny. Kiedy widzę Twoje dzieła , Brummig a także innych forumowiczek i forumowiczów to nie mam odwagi cokolwiek pokazać.

Popieram nominację dla ITY i Brummig:):)

--- Ostatnio edytowane 2013-04-11 19:06:00 przez mamamarta55 ---

7 stron: < 1 2 3 4 5 6 7

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.