Stara Gwardia
![]() |
|
W ostatnich dniach dwie nasze forumowe koleżanki tj.
Czeremcha, Trinny zostały uhonorowane przez Adminkę tytułem Mistrzyni krawiectwa. Składam Wam serdeczne gratulacje ![]() ![]() To sama przyjemność móc korzystać z Waszej wiedzy i pomocy dziewczyny. Dziękuję ![]() Być może będą w przyszłości następne takie lub podobne wyróżnienia, ![]() pomyślałam,że dobrze będzie jeśli będą one zebrane w jednym wspólnym temacie. --- Ostatnio edytowane 2011-09-04 01:10:14 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dołączam się do gratulacji
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratulacje ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no i jeszcze Trinny
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ja też gratuluję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
GRATULACJE . Świetny pomysł.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
DZiękuję KOCHANI!!!Jestem zaszczycona!!!Gdybym posiadała lepszy sprzęt fotograficzny....pomagałabym jeszcze więcej!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo dziękuję! I Susannie, i Wam, dziewczyny!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Myślę że ten wątek może służyć do nominacji. Tzn Wy możecie tutaj nominować osoby, które Waszym zdaniem zasługują na zaszczytny tytuł: Mistrzyni/Mistrz Krawiectwa.
Oczywiście ostateczną decyzję podejmuję ja ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przyjmijcie moje gratulacje, kłaniam się do samej ziemi! ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.