61 stron: « < 43 44 45 46 47 48 49 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa, az normalnie chyba jeszcze jedną taką ciachnę:] ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No kochanaaaaa suknia rewelacyjna. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W Burdzie mdło, bo modelki sztuczne i stylizacje tez, a tu na normalnej dziewczynie, jeszcze do tego taki bajkowy klimat, jak w Japonii, brawo MOnia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moniko - piekna sukienka i rewelacyjnie wyglądasz w niej. ![]() ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
hej Rudzik
..to Ty nie masz alergii?? ![]() ![]() ![]() fajna kieca ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Artur - alergii póki co nie wykryto ale kto tam wie .... ![]() ![]() ![]() No właśnie póki co uszyłam sukienkę, dużo za małą jak dla mnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Słodziuchna ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
O jaka słodziutka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O rety, najpierw pomyślałam - nie przyglądając się zdjęciu - jak to jest możliwe, że sukienka wyszła ci za mała ![]() Teraz już wiem ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienusia rzeczywiscie przeslodka! A z Twoja figura, to moze bys sie nawet w nia wcisnela ![]() ________________________________________________________
|
61 stron: « < 43 44 45 46 47 48 49 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.